از نظر دپارتمان حقوقی و تخصصی مشهد وکالت بهترین وکیل کیفری مشهد وکیلی است که در وهله اول موکل خود را دادرسی نماید و چنانچه به حقانیت و مظلومیت وی اطمینان حاصل نمود به حق خواهی و دفاع از او برخیزد. البته لازم به ذکر است که در خصوص برخی اتهامات و جرایمی که در جامعه ارتکاب می یابد ممکن است عواطف و احساسات اجتماع را برانگیزد و کلیت آن اجتماع را در تقابل آن متهم قرار دهد و حتی وکیل مدافع آن شخص را مورد سرزنش قرار دهد.
در خصوص این موضوع لازم به توجه است که در چنین مواضعی یک وکیل متعهد طبق تحلیف سوگند وکالتی خود موظف است از آن قسم از حقوق انسانی و طبیعی متهم که ممکن است تحت تأثیر خشم و هیاهوی اجتماع نادیده انگاشته شود، دفاع نماید تا بدین ترتیب کلیت حقوق فردی متهم در ازای مجازاتی که صرفاً مربوط به سلب یک یا چند بخش از حقوق وی می باشد، تضییع نگردد.
بنابراین یک اجتماع هوشمند و با درایت که به سطحی از فهم و بینش حقوقی رسیده است درک می نماید که دفاع یک وکیل دادگستری از موکلی که متهم است به معنای دفاع از نفس جرم و اعمال مجرمانه نیست بلکه دفاع از حقوق فطری و انسانی آن متهم است. همانند یک پزشک که در راستای وظیفه انسانی و تحلیف سوگند پزشکی خود متعهد و مکلف است بدون در نظر گرفتن ابعاد منفی یا مثبت شخصیت افراد چنانچه انسانی در معرض خطر سلامتی قرار دارد به او کمک نماید. بنابراین وکالت تخصصی امور کیفری میتواند در دادگاه کمک بسیار زیادی به متهم بکند.
همچنین بهترین وکیل کیفری مشهد ضمن اینکه در کشف حقیقت و اجرای عدالت همیار و همراه مرجع رسیدگی کننده خواهد بود محرم اسرار موکل نیز می باشد و واقف است که این موضوع در پرونده های کیفری که با شرافت و اعتبار شخصیتی افراد ارتباط مستقیم دارد بیش از بیش حایز اهمیت می باشد.
در خصوص امور کیفری نیز حق الوکاله بهترین وکیل کیفری مشهد تابع تراضی و توافقی است که بین وکیل و موکل حاصل شده و به موجب قرارداد حق الوکاله تنظیم می گردد. در تعیین میزان حق الوکاله وکیل در پرونده های کیفری نیز مسلماً میزان تخصص، تبحر، تجربه و سوابق اجرایی و حرفه ای وکیل در امور کیفری ملاک و معیار سنجش خواهد بود. بنابراین منطقی است که حق الوکاله وکیلی که وکالت تخصصی دعاوی کیفری حرفه اصلی اوست، در دعاوی کیفری بیشتر از حق الوکاله وکیل محترمی که سوابق و تجربه کوتاه مدتی دارد، تعیین گردد.
امور کیفری وقایعی هستند که در اثر ارتکاب عمل یا عدم انجام عملی که خلاف هنجارهای اجتماعی و نظم عمومی بوده جرم شناخته شده و برای مسبب وقوع این اعمال در قوانین و مقررات جزایی کشور تنبیه و مجازات قانونی در نظر گرفته شده است. بنابراین موضوعی، کیفری محسوب می شود که اولاً ارکان وجودی و عناصر مادی و معنوی آن در قانون تعریف و پیش بینی شده باشد.
ثانیاً برای ارتکاب این اعمال در قوانین جزایی، مجازات تنبیهی تعیین شده باشد. در غیر اینصورت آن موضوع علی رغم تمام ابعاد هنجار شکنی ولیکن تحت عنوان مجرمانه قرار نخواهد گرفت. بعبارتی تا زمانیکه یک موضوع در قانون، بعنوان جرم معرفی نشده و برایش مجازات در نظر گرفته نشده باشد، آن موضوع علی رغم اینکه بازتاب منفی نیز باشد جرم محسوب نخواهد شد، حتی اگر از نظر شرع و اخلاقیات مذموم و مردود باشد.
بهترین وکیل کیفری مشهد وکالت، مهمترین مصادیق دعاوی کیفری را جرایم سرقت، اختلاس، کلاهبرداری ، معاونت در کلاهبرداری، انتقال مال غیر، صدور چک بلامحل، خیانت در امانت، جعل، استفاده از سند مجعول، توهین، افتراء، تخریب، جرایم مواد مخدر، قاچاق کالا و ... بیان می دارد و در خصوص انواع جرایم تشریح می نماید که جرایم به اقسام: علیه اشخاص، علیه اموال و علیه آسایش و امنیت عمومی تقسیم می شود.
با توجه به اینکه دعاوی کیفری ارتباط تأثیر گذاری با مفاهیم آبرو ، شرافت، حیثیت و اموال اشخاص دارد لذا همواره از اهمیت و حساسیت ویژه ای برخوردار بوده و عدم آگاهی عوام نسبت به مباحث موجود در علم حقوق کیفری می تواند عواقب و آثار خطر آفرینی برای آنها ایجاد کند. بهرمندی از دانش تخصصی یک وکیل کارآزموده در شکایات و امور کیفری اقدامی ضروری بوده و حتی در برخی از مصادیق سرنوشت ساز کیفری، حضور وکیل متخصص می تواند حیاتی نیز باشد.
مشاوره حقوقی و وکالت تخصصی ویژه دعاوی کیفری توسط وکیل متخصص در دپارتمان حقوقی مشهد وکالت
« دپارتمان تخصصی مشهد وکالت مدافع حقوق فردی و اجتماعی شماست»
سوالات متداول
مجازات حضور در منازعه و درگیری چیست؟
در قانون مجازات اسلامی به موضوع منازعه اشاره شده است که به نوعی مخل امنیت و آسایش عمومی مردم است.
در ماده 615 قانون مجازات اسلامی برای جرم نزاع مجازات حبس در نظر گرفته شده است.
ماده 615: هرگاه عده ای با یکدیگر منازعه کنند هر یک از شرکت کنندگان در نزاع حسب مورد به مجازات زیر محکوم میشوند:
1-در صورتی که نزاع منتهی به قتل شود به حبس از یک تا سه سال .
2- در صورتی که منتهی به نقض عضو شود به حبس از شش ماه تا سه سال.
3- در صورتی که منتهی به ضرب و جرح شود به حبس از سه ماه تا یک سال.
تبصره 1- در صورتی که اقدام شخص، دفاع مشروع تشخیص داده شود مشمول این ماده نخواهد بود.
تبصره 2- مجازاتهای فوق مانع اجرای مقررات قصاص یا دیه حسب مورد نخواهد شد.
بیمه چه میزان از دیه را پرداخت میکند؟
پرداخت دیه از سوی شرکتهای بیمهگذار دارای سازوکارهای متعددی است و بر اساس قانون آنها بخشی از دیه را پرداخت میکنند.
پرداخت دیه از سوی بیمهگذاران یکی از مهمترین راهکارهای حل دعاوی کیفری است؛ در این نوع دعاوی و زمانی که مجرم ملکلف به پرداخت دیه میشود میتواند از بیمه گذاران کمک بگیرد و بخشی از دیهای که توسط بیمه گذاران بیمه شده است را از نهاد بیمهای مخصوص دریافت کند.
در دعاوی که منجر به پرداخت دیه از سوی دادگاه میشوند اگر فرد بیمه داشته باشد باید دیه خود را از سوی بیمه گذار پرداخت کند، اما چگونگی پرداخت دیه از طریق بیمه گذار دارای رویههای مختلفی است.
پرداخت ما به التفاوت دیه از سوی صندوق خسارات مالی
شرکتهای بیمه گذار میزان دیهای که از قبل در قرارداد خود مشخص کردهاند را پرداخت میکنند.
مابه التفاوت میزان دیه مشخص شده از طریق رأی دادگاه و میزانی که شرکت بیمه گذار موظف به پرداخت آن نیست را باید از صندوق خسارات مالی دریافت کرد.
با توجه به اینکه دادگاه تنها میزان دیه را در حکم خود مشخص میکند، هر میزانی که دادگاه مشخص کند باید به فرد آسیب دیده پرداخت شود و اگر شخصی بیمه داشته باشد میزان تعیین شده از طریق بیمه پرداخت میشود و مابقی آن را باید از منابع صندوق خسارات مالی به فرد آسیب دیده داده شود.
رضایت کیفری دارای اوصافی است که عبارتند از:
1.رضایت باید منجز باشد یعنی صریح و روشن باشد و مشروط و معلق یا مقید نباشد.
2. عدول از گذشت قابل پذیرش و استماع نیست.
3. رضایت میتواند کتبی باشد یا حضوری.
4. درصورت فوت شاکی حق گذشت به ورثه منتقل میشود.
5. اگر متضررین از جرم متعدد باشند تعقیب با شکایت یک نفر نیز شروع میشود اما صدور قرار موقوفی تعقیب باید با رضایت همه شکات باشد.
6. اعمال گذشت و استرداد شکایت، اعمال حق است پس برای اعمال این حق شخص باید اهلیت داشته باشد.
جهت ارتباط با مشهد وکالت می توانید در ساعات اداری از طریق شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید:
نکته 1: مشاوره حقوقی به صورت حضوری و با تعیین وقت قبلی از طریق شماره های ارتباطی فوق انجام می گردد. مشاوره حقوقی به صورت تلفنی نیز امکانپذیر است.
نکته 2 : مشاوره حقوقی به صورت حضوری یا تلفنی دارای هزینه حق المشاوره می باشد.
نکته3- در مشهد وکالت حق الوکاله قابلیت اقساط دارد.
زمان ملاقات به وقت ایران-مشهد : روز های شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۷ الی ۲۱ می باشد.