وکالت تخصصی در مشهد وکالت

وکیل متخصص خانم تهران

 گروه وکلای متخصص و مجرب در دپارتمان حقوقی- تخصصی- در تهران با سالها تجربه و سوابقی درخشان در خصوص انواع دعاوی در تهران ، مشهد گیلان و… ضمن ارائه رهنمود و مشاوره حقوقی ویژه، به انجام وکالت تخصصی در امور مختلف حقوقی مثل مهریه ، طلاق و طلاق توافقی … و به طور ویژه  انواع دعاوی ملکی، املاک و اراضی  مبادرت می ورزد.

مشاوره حقوقی و وکالت تخصصی با وکیل متخصص  ، سرکار خانم محبوبه توکلی وکیل پایه یک دادگستری ، کارشناس ارشد حقوق خصوصی و عضو رسمی کانون وکلای دادگستری مرکز ( تهران) با بیش از ۱7 سال سابقه حرفه ای وکالت در محاکم ایران از جمله محاکم تهران- مشهد – گیلان و …

وکیل متخصص خانم تهران
وکیل متخصص خانم در تهران

 مزایای حضور وکیل در دعاوی خانواده

در صورت اختیار وکیل نیازی به حضور طرفی که وکیل دارد در تمام مراحل دادگاه نیست. برای کسانی که تا کنون با دادگاه اصطلاحا سر و کار نداشته اند، گذشته از نا آگاهی نسبت به دعاوی خانواده ، استرس و اضطراب مواجه با قاضی و حضور در دادگاه وجود دارد. بدیهی است طرفی که وکیل اختیار کند دچار اینگونه اضطراب ها نخواهد شد.

عده ای از مردم با توجه به شخصیت، شغل و سایر مسایل معتقدند که اگر در مجتمع قضایی خصوصا دادگاه خانواده حضور پیدا کنند چه بسا که با شخص آشنا و یا از اقوام رو به رو شوند و به باور آنها این موضوع خوب نیست، گذشته از درست و غلط بودن این اعتقاد که جنبه شخصی دارد، حضور وکیل به جای موکل این مشکل را حل می کند. توصیه بر این است که حتی الامکان در تمام مراحل از وکیل استفاده کنید.

اگر شخصی تمایل به حضور در دادگاه را ندارد بهتر است وکیل متخصص دعاوی خانواده در کنار وی باشد. انجام مراحل اقامه دعوی توسط وکیل دادگستری به دلیل آشنا بودن به شعب دادگاه و رویه آن ها سریعتر خواهد بود.

✍ نکاتی مهم درباره مهریه

⁉️آیا می دانید چه اموالی برای مهریه قابل توقیف خواهد بود؟

? اموال منقول وغیر منقول قابل توقیف عبارتند از:
▪️زمین
▪️آپارتمان
▪️حساب سپرده – سهام – تلفن همراه – حقوق پرسنلی – مطالبات خوانده از اشخاص ثالث و مانند آنان – توقیف حقوق ماهیانه زوج توسط زوجه تا میزان یك چهارم

وکیل متخصص خانم تهران

✍ مستثنیات دین

براساس قانون تمامی اموال مرد را برای وصول مهریه زن توقیف نخواهد شد زیرا او برای امرار معاش خود به اموال و وسایل ضروری خود نیاز دارد این اموال غیر قابل توقیف یا مستثنیات دین در پرداخت مهریه به شرح زیر می‌باشند:

چه اموالی قابل توقیف نیست؟

قانون گذار در ماده 24 قانون محکومیت های مالی برخی از اموال را که جز مستثنیات دین می باشند را آورده است، و این اموال را از شمول اموال قابل توقیف خارج نموده است، چراکه این اموال لازمه یک زندگی معمول هستند و همه افراد بایستی از آن ها منتفع گردند.

وکیل متخصص خانم تهران

این اموال عبارتند از:

1- منزل مسکونی که در شان محکوم علیه باشد.
2- اثاثیه مورد نیاز در زندگی که جهت برطرف نمودن حوایج شخصی افراد تحت تکفل ضرورت دارد.

3- آذوقه مورد نیاز به میزان احتیاج فرد محکوم علیه و افراد تحت تکفل

4- کتاب ها و ابزار علمی و تحقیقاتی متناسب با شان محکوم علیه که اهل علم و تحقیق  می باشند.
5- اسباب و وسایل کار کسبه، پیشه وران، کشاورزان
6- تلفن مورد نیاز شخص محکوم علیه

7- ودیعه مورد نیاز که فرد محکوم علیه به موجر پرداخت می نماید، البته مشروط به اینکه بدون پرداخت این مبلغ محکوم علیه جهت پرداخت اجاره بها دچار عسر و حرج گردد.

نکته: مکان استیجاری محکوم علیه نیز نباید بالاتر از شان وی باشد.

وکیل متخصص خانم تهران
وکیل خانم برای طلاق در تهران

وکیل متخصص خانم تهران

✍ البته برخلاف تصور عمومی، مهریه بالای ۱۱۰ سکه نیز با معرفی و توقیف اموال، نظیر ملک، دارایی، حساب بانکی، حقوق دریافتی ماهانه و .. قابل وصول خواهد بود.

✍ همچنین مهریه پس از فوت زن، توسط ورثه و پس از فوت شوهر، توسط زن از اموال باقی مانده شوهر قابل وصول است.

✍ اگر مهریه زن بیشتر از کلیه اموال همسر متوفی باشد تمام اموال به زن تعلق می گیرد.

✍ درصورت درخواست طلاق از سمت زن و عدم تمکین وی آیا مرد از دادن مهریه معاف می شود؟

خیر عدم تمکین فقط موجب عدم استحقاق زن برای دریافت نفقه خواهد بود و ارتباطی به حق مطالبه مهریه نخواهد داشت.

وکیل متخصص خانم تهران

✍ طبق قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۱ در خصوص مهریه صرفا تا ۱۱۰ عدد سکه تمام بهار آزادی یاد معادل آن امکان جلب زوج وجود دارد و با پرداخت این مبلغ خواه نقدی یا اقساط، زوج آزاد خواهد شد. نسبت به الباقی مهریه امکان جلب وجود ندارد ولی اگر اموالی از زوج به دست آید (حتی در آینده) قابل توقیف می باشد.

✍ اگر مردی از بابت مهریه چه از دادگاه و چه از طریق اجرای ثبت، ممنوع الخروج شده باشد پس از اثبات اعسار ممنوع الخروجی او رفع می گردد.

✍ خیانت، رابطه نامشروع، به زندان رفتن زنی که شوهر دارد ، هیچ کدام مانع منتفی شدن مهریه زن نمیباشد و چنین زنی میتواند حتی از زندان نیز دادخواست مطالبه مهریه به طرفیت شوهر تقدیم دادگاه نماید.

ارکان طلاق

صیغه طلاق مرد
طلاق دهنده
زن طلاق داده شده
گواه گرفتن بر اجرای صیغه طلاق یعنی حضور دو شاهد عادل در مجلس طلاق که صیغه طلاق را بشنوند.

تعریف عده

اگر نکاح به واسطه فوت شوهر، طلاق، فسخ یا بذل مدت منحل شود مدتی به نام عده آغاز می‌شود که در این مدت زن نمی‌تواند با دیگری ازدواج کند. این مدت با توجه به نوع پایان ازدواج (مرگ همسر یا طلاق یا فسخ نکاح)، نوع ازدواج (دائم یا موقت) و باردار بودن یا نبودن زن متغیر است. فلسفه وضع عده جلوگیری از اختلاط نسل و احترام به رابطه زناشویی سابق و تعبد است.

وکیل متخصص خانم تهران

در صورتی که زن در هنگام عده با مردی ازدواج کند ازدواج آنان باطل است و در صورت آگاهی از حکم عده، ازدواج آن مرد و زن با یکدیگر برای همیشه حرام می‌شوند.

مدت عده طلاق در قانون ایران چقدر است؟
 
عده طلاق در ازدواج دائم سه ماه و در عقد موقت ۴۵ روز است. اگر در زمان طلاق زن باردار باشد عده او با زایمان حتی اگر چند لحظه بعد از طلاق باشد پایان می‌یابد.
اگر در زمان طلاق زن باردار باشد عده او با زایمان پایان می‌یابد. حتی اگر چند لحظه بعد از طلاق وضع حمل کند.

زنان فاقد عده طلاق

به موجب ماده ۱۱۵۵ قانون مدنی ۲ دسته از زنان لازم نیست در صورت طلاق عده نگاه دارند این ۲ دسته عبارتند از:

۱- زن یائسه
۲- زناني که قبل از رابطه جنسي طلاق داده شده‌اند.

اقسام طلاق

بر اساس قانون مدنی اقسام طلاق بر طبق قواعد فقهی مقرر شده اند . اقسام طلاق بر اساس اثری که خواهد داشت را می توان به سه دسته تقسیم نمود.

1- طلاق رجعی:  به این معناست که در زمان عده (مدت سه ماه و ده روز)
می توان از طلاق رجوع کرد و رابطه زناشویی با این طلاق کاملا از بین نرفته است.
2-‌ طلاق بائن: بر خلاف طلاق رجعی در طلاق بائن با انجام طلاق رابطه زناشویی پایان می یابد و زن و شوهر کاملا از هم جدا می شوند. و مرد دیگر نمی تواند در دوران عده به زن رجوع نماید. چنانچه زن و مرد بخواهند دوباره به زندگی مشترک برگردند باید دوباره نسبت به عقد ازدواج مبادرت نمایند.

انواع دیگر طلاق

انواع طلاق عبارتند از:
1- طلاق از طرف مرد 
2- طلاق از طرف زن 
 3- طلاق توافقی
 هر کدام از این نوع طلاق ها شرایط و آثار متفاوتی دارند.

وکالت رسمی زوجه در طلاق

وکالت زن در طلاق از سوی مرد به دو روش امکان پذیر است.
1- یا به صورت شرط ضمن عقد نکاح که در سند ازدواج درج می شود.
2- یا به صورت مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی و اخذ وکالت در طلاق از سوی زوج.
اگر زوج خارج از کشور باشد اعطای وکالت از طریق تنظیم وکالتنامه طلاق در سفارت یا کنسولگری ایران انجام می گردد.

تفاوت حکم طلاق و گواهی عدم امکان سازش جهت اجرای صیغه طلاق

1- چنانچه دادگاه درباره موضوعی حکم صادر کند، به طور کامل آن را بررسی می‎کند، دلیل اقامه دعوی را بررسی می‎کند، دفاعیات دو طرف را می‎شنود و در نهایت تصمیم می‎گیرد که به نفع چه کسی و چگونه حکم صادر کند. در اصطلاح حقوقی به این روند ، ورود دادگاه به ماهیت دعوا، می‎ گویند. یکی از این موارد زمانی است که زن بدون داشتن وکالت در طلاق به دادگاه درخواست طلاق دهد. اما دادگاه زمانی گواهی عدم امکان سازش صادر می‎کند که لزومی برای ورود به ماهیت دعوی وجود ندارد و فقط قصد دارد تصمیم به طلاق را تایید کند.

۲.طبق قانون حمایت خانواده مدت اعتبار حکم طلاق شش ماه از تاریخ ابلاغ رای فرجامی یا انقضای مهلت فرجام‎ خواهی است اما گواهی عدم سازش اگر تا سه ماه به دفترخانه ارائه نشود، دیگر اعتبار ندارد.

3- در حکم طلاق دستور دادگاه به جدایی است اما در گواهی عدم سازش  فقط اجازه طلاق صادر شده است و در صورتی که در مدت مشخص شده که ۳ ماه است، طلاق ثبت نشود به منزله انصراف از جدایی محسوب می شود.

وکیل متخصص خانم تهران

وکیل متخصص خانم تهران

اگر دادگاه حکم طلاق صادر کرده باشد و این حکم قطعی شود به دستور دادگاه در دفاتر طلاق به ثبت می رسد و انصراف یا عدم انصراف زن و شوهر از توافق تاثیری ندارد ولی اگر دادگاه گواهی عدم امکان سازش صادر کرده باشد و نه حکم طلاق، باید گفت چنانچه متقاضی صدور گواهی عدم امکان سازش زوج باشد و به درخواست او گواهی مزبور از دادگاه صادر شود، این گواهی صرفا اجازه طلاق است نه حکم طلاق. لذا نمی توان زوج را به طلاق مجبور کرد و زوجه نمی تواند از دادگاه الزام او را به اجرای صیغه طلاق درخواست کند، زیرا حق استفاده از این گواهی با زوج می باشد.

اگر متقاضی صدور گواهی عدم امکان سازش زن باشد و علت این درخواست تحقق شرط وکالت مندرج در سند ازدواج باشد، زن می تواند با استفاده از آن وکالتی که از شوهرش هنگام عقد ازدواج گرفته خود را مطلقه نماید و نیازی به حضور زوج یا نماینده دادگاه نیست.

اگر درخواست صدور گواهی از سوی طرفین و به اصطلاح طلاق توافقی باشد و پس از صدور گواهی شوهر از توافق خود انصراف نماید و نخواهد، همسرش را طلاق دهد نمی توان او را مجبور به اجرای صیغه طلاق کرد.

همچنین چنانچه حکم طلاق صادر نشده باشد و گواهی عدم امکان سازش صرفا به علت بذل مهریه از سوی زوجه و قبول آن از طرف شوهر صادر شود و قبل از اجرای صیغه طلاق، زوج منصرف شود نمی توان زوج را به اجرای صیغه طلاق اجبار کرد.

جهت ارتباط با وکیل در تهران می توانید در ساعات اداری از طریق شماره ذیل تماس حاصل فرمایید:

09114303053

نکته ۱: مشاوره حقوقی به صورت حضوری و با تعیین وقت قبلی از طریق شماره های ارتباطی فوق انجام می گردد. مشاوره حقوقی به صورت تلفنی نیز امکانپذیر است.

نکته ۲ : مشاوره حقوقی به صورت حضوری یا تلفنی دارای هزینه حق المشاوره می باشد.

نکته۳ : حق الوکاله قابلیت اقساط دارد.

زمان ملاقات به وقت ایران_تهران : روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۷ الی ۲۱ می باشد.

سایر مطالب مرتبط :

وکیل خوب در تهران

وکیل خوب تهران

وکیل خانم تهران

بهترین وکیل خانم در تهران

بهترین وکیل خانم تهران

وکیل خوب خانم در تهران

وکیل خوب خانم تهران

وکیل متخصص خانم در تهران

وکیل متخصص خانم تهران

وکیل خانواده در تهران

وکیل طلاق در تهران

وکیل طلاق تهران